Yazılım İhracat Danışmanlığı Hizmetimizi sunmaya başladık

Yerli Yazılım üreten firmaların ihracatını yönlendirmek ve hedef pazarlara doğru yöntemlerle ulaştırmak bizim uzmanlık alanımız. Son dönemde ilgi çekmeye başlayan Yazılım İhracatı uzmanlık isteyen zorlu, üzerinde çalışılması gereken ve sabır gerektiren bir iştir. 

ESİM Yazılım, 1989 yılından itibaren farklı ülkelerde Yazılım Projeleri İhracat tecrübesi kazanmıştır. Türk Yazılımının ihracatını arttırmak için son yıllarda yapılan tüm çalışmaların içinde bulunarak elde etmiş olduğu birikimleri ve vizyonu sektörle paylaşmaya hazırdır.

İhracat alanında yıllardır deneyim kazanmış değerli ekibimizle şirketlerin ihracat yapmak için belirli süreçlerden geçmesinde, yazılımların uluslararası piyasaya hazırlanmasında ve şirket içinde reorganizasyonların yapılması gibi önemli adımların atılmasında yanlarında oluyoruz.

Ülkemizde yazılım İhracatı gittikçe önem kazanan bir değere sahip olup, yurtdışına açılmak isteyen firmalara bu konuda yapılacak olan detaylı analiz aşamasından  sonra aşağıdaki konularda danışmanlık hizmetlerimizi sunabiliriz:

  • Şirket Yazılım İhracat Stratejisi belirleme
  • Stratejilerin hedef pazarlara yönelik olarak belirlenmesi
  • Şirket içi ve dışı organizasyon tanımlarının yapılması
  • Pazarlama ve satışı sonuçlandırma yeteneğinin arttırılması
  • Eğitim ve ihracat için gerekli sertifikasyonların alınmasında destek
  • Yazılım Sektörü için devletimiz tarafından verilen teşvik ve desteklerin alınmasında destek

Bu duyuru ilgi alanınıza giriyor mu?  Amacımız yazılım ihracatı yapmak ve başarılı olmak diyorsanız info@esimyazilim.com mail adresimize kendinizi tanıtarak temasa geçiniz size en kısa zamanda geri dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

 

 

>